2024 július 18. csütörtök
KezdőlapPolitikaFilvig Géza szégyent hozott Kalocsára!

Filvig Géza szégyent hozott Kalocsára!

Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn rendeletével elismerte a kelet-ukrajnai, szakadár donyecki és luhanszki „népköztársaságok” függetlenségét, majd gyorsan „békefenntartási” céllal orosz csapatokat is küldött a területekre. Egy nyilatkozatában még Ukrajna önálló létét is megkérdőjelezte.

A történések miatt napok óta tiltakozik az Európai Unió, Amerika és a világ jelentős államainak többsége és gazdasági-, illetve egyéb szankciókat jelentettek be Oroszországgal szemben.

Mindeközben a mai napon Kalocsa város polgármestere büszkén tette közzé közösségi oldalán, hogy Ő „nagyon megtisztelő meghívásnak” tett eleget az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségén. Mivel Oroszországban február 23-án ünneplik a Honvédők napját, és ennek tiszteletére rendeztek fogadást.

Egy fotó is készült az időnként ellenzéki vezetőket, újságírókat is kénye kedve szerint börtönbe záró Vlagyimir Putyin portréja alatt arról, hogy Dr. Filvig Géza és Jevgenij Sztaniszlavov, Rendkívüli és Meghatalmazott Nagykövet kezet ráznak.

Mindeközben szakadárok (orosz katonák?) lőnek ukránokra és lehet, hogy épp egy magyar nemzetiségű ukrán katona szerez sebesüléseket a kérdéses határszakaszokon. Persze nagyon fontos „a társadalmi, kulturális és gazdasági kapcsolatok erősítése”, de a fenti események tükrében kimondható, hogy

Filvig Géza méltatlanná vált Kalocsa képviseletére és vezetésére, mert szégyent hozott a közösségére.

Ilyen politikai érzéketlenségre talán nem is volt példa Kalocsa történetében, de talán az országéban sem!

A polgármesteri poszt itt található. A felháborodott kommenteket folyamatosan törlik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek