2024 július 18. csütörtök
KezdőlapKözéletTeljes a kalocsai képviselő testület

Teljes a kalocsai képviselő testület

Szeptember 28-án hétfőn letette képviselői esküjét Dr. Vincze András frissen megválasztott képviselő, ezzel a kalocsai testület újfent teljes létszámmal működik.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Dr. Vincze András a 7. körzetben megrendezett időközi választáson magabiztosan győzött a szavazatok 55%-át megszerezve Arnold Adriennel, Szabó Patrikkal és Horváth Krisztiánnal szemben.

Dr. Vincze András friss képviselőként a jogi bizottságot fogja vezetni. Ha figyelembe vesszük, Dr. Filvig Géza polgármester úr eddigi gyakorlatát a bizottsági struktúrával kapcsolatban akkor nem túlzás azt állítani, hogy az szakmaiasságon túl, talán a győzelem mértéke is hozzájárult Dr. Vincze András kinevezéséhez.

Bizottságok tagjai

Arnold Adrien a szavazatok 40%-át szerezte meg, mely mindenképpen társadalmi akaratot sugároz, így jó szereplése okán a Pénzügyi és Vagyonellenőrzési Bizottság külső tagjaként vesz részt az önkormányzat munkájában. Munkjához sok sikert kívánunk!

A képviselő testület összetétele jelen állás szerint 7:5 arányt mutat a Fidesz-KDNP-KJE javára. Polgármester úr szavaival és logikájával élve, úgy tűnhet, hogy ellenzékibb lett-e a város, de szerencsésebb talán demokratikusabbnak, vagy ha úgy tetszik reprezentatívabbnak hívni a mostani felállást.

Szerkesztőségünk eredményes munkát kíván minden képviselőnek!


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek