2024 május 21. kedd
KezdőlapPolitikaTörök Ferenc is bejelentkezett polgármester jelöltnek

Török Ferenc is bejelentkezett polgármester jelöltnek

Török Ferenc 2010-2014 között fideszes polgármester 2024. április 11-i sajtótájékoztatóján városunkban hetedikként jelentette be indulási szándékát a június 9-i önkormányzati választáson.

Beszéde:

Tisztelt Kalocsaiak!

Azért választottam a Kubikus parkot a sajtótájékoztatóm helyszínéül, mert ez a park, játszótér volt polgármesterségem alatt az első fejlesztés, amit átadtam a városnak, a gyerekeknek, és örömmel tapasztalom, hogy mind a mai napig egy szerethető, jól használható szabadidős és rendezvényhelyszín, ahol minden korosztály megtalálja a szabadidő eltöltésének valamilyen formáját.

Ez a park szimbolizálja a városért végzett munkámat, amelyben mindig a legfontosabb szerep annak jutott, hogy mi az, amire szüksége van az embereknek, hol kell és lehet azokat megvalósítani és hogyan tudom előteremteni rá a fedezetet.

A polgármesterséget megtisztelő szolgálatnak tekintettem és munkatársaimtól is ezt kértem. Hogy közülük többen nem tudtak ennek az elvárásnak megfelelni, azt nagyon sajnálom és helyettük is elnézést kértek Önöktől. (a vezető felelősségéről nem esett szó /a szerk./)

Most is azért állok itt Önök előtt, mert ezt a szolgálatot szeretném folytatni szülővárosomnak, Önöknek.

A város jelenlegi helyzetét, a megoldásokra váró problémákat, feladatokat mind ismerjük, tudjuk hogy változásra van szükség!

A változtatáshoz vannak elképzeléseim, a város életét meghatározó és befolyásoló minden területhez, legyen az gazdasági, kulturális, művészeti, idegenforgalmi; mindezek a realitás talaján álló, megvalósítható módon. Ezeken az elképzeléseken túl tervek, anyagok és kapcsolatrendszer is rendelkezésemre áll.

De mit sem érnek ezek önmagukban, az Önök támogatása, ötleteik és munkájuk nélkül.

Mert csak Önökkel, a városért tenni akaró emberekkel, közösségekkel, együtt tudjuk városunkat a süllyedésből emelkedő pályára állítani.

Ennek a közösen elvégzendő munkának a hozadéka az előző generációk által létrehozott értékekre alapozva, szépkorú lakosainkat tisztelve, elvégzett munkájukat megbecsülve egy élhető, az itt élőknek munkát, megélhetést, nyugodt, békés, szép környezetet biztosító város.

Város, melyben a fiataloknak célt és okot adunk arra, hogy a városi ösztöndíjakkal támogatott tanulmányaik után hazatérjenek és ennek a közösségnek hasznos tagjai legyenek, együtt dolgozva mindenkivel a városért, az itt élő emberekért, a jövő nemzedékeiért.

Közös munkára hívok mindenkit, nem valakik vagy valami ellen, hanem egy nemes célért, egy élhető Kalocsáért, elvek és értékek mentén.

Török Ferenc független polgármesterjelölt

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek