2024 július 24. szerda
KezdőlapKultúraKultúra rovat - Komlódi Krisztina (Kris K.) írónő

Kultúra rovat – Komlódi Krisztina (Kris K.) írónő

A 6300.hu kultúra rovatot indított. Célunk, hogy bemutassuk a város és a szűkebb régió kulturális életét. Olyan műveket, alkotásokat és alkotókat szeretnénk a nagyközönség elé tárni, amelyek hozzájárulnak a város és a környék dicsfényének csillogásához.

            Egy könyv. Egy kalocsai. Az írónő első könyve. Eddig izgalmasan hangzik. Komlódi Krisztina nem hivatásos íróként dolgozik, hanem egy iskola oktatója. Sokan nem is sejtettük, hogy szabadidejében könyvet ír. A könyv születésének körülményeiről, a szerző gondolatairól és érzéseiről kaphatnak betekintést a következő riportban.

Komlódi Krisztina (Kris K.) írónő

Spoiler helyett:

            Az unalmas, lassú életű amerikai kisváros rendőrőrsének legizgalmasabb eseménye, hogy a nyugdíjba vonuló kapitány helyére nagyvárosból érkező idegent várnak. Olivia Preston, a kapitányság üdvöskéje egy átlagos napon bevásárlás közben összeütközik egy rendkívül vonzó férfival. Az ismeretlen meghívja a lányt egy italra a helyi pubba, hogy kárpótolja a baleset közben ráömlött üdítőért. Liv csak azzal a feltétellel hajlandó találkozni a férfival, hogy nem beszélnek semmiről, ami bármelyikük munkájával kapcsolatos. Fellobban a vonzalom lángja közöttük, és egyikük sem sejti, hogy pár nap múlva ebből micsoda bonyodalmak származnak majd, ahogyan azt sem, hogy az álmos kisváros felbolydul, miután brutálisan kivégzett, majd halála után bevarrt szájú női áldozatra bukkannak…

Kris K. – Múltba zárva

Facebook: Komlódi Krisztina

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek