2024 július 24. szerda
KezdőlapLevelesládaFont kell nekünk, vagy az euró? Áremelkedések elszabadulása = Font Sándor  

Font kell nekünk, vagy az euró? Áremelkedések elszabadulása = Font Sándor  

Alcím; Áremelkedések elszabadulása=Font Sándor

Drágák vagytok, mert baromi sokba kerültök nekünk, és kedvesek, mert voltatok olyan jók, hogy engem, a választót is egyszer megkérdeztetek.

„Európa itt épül?”

– teszitek fel a kérdést szórólapotokon.

A válaszom az, hogy nem!

Viszont ezt nektek sokkal jobban kéne tudnotok, hiszen tizenkét éve hatalmon vagytok és építetek valamit, ami inkább az egykori Szovjetunió vazallusára, a „szocialista” Magyarországra hasonlít, mint Európára.

Nem vettétek észre ennyi időn keresztül, hogy azok ellen folytattok háborút, akiket ti hatalmaztatok fel arra, hogy bennünket képviseljenek (NATO, EU)?

Nem akarjátok látni, hogy azokat, a titeket hatalmon tartó csoportokat fizetitek ki aprópénzzel, akik a mindenkori kormánypártokat szolgálják?

Tudjátok ti „átlag” fideszesek, mennyit keresnek a katonák, a rendőrök, a börtönökben vagy közszolgaként dolgozók, akik az életük árán is ellátják feladataikat?

Tudjátok ti öt kiló krumpliért vagy ötven kiló tűzifáért még meg vásárolható fidesz-pártiak, hogy vezérünk média vazallusaival új Szovjetunió építését segíti?

Gondoljátok, hogy mikor polgármesterünk, Putyin fényképe alatt nyújt baráti jobbot, Oroszország rendkívüli és meghatalmazott nagykövetének, az Európai Uniót építi?

Azt gondoljátok, hogy amikor Font Sándor politikai vándorpolitikus az érsekségnek ajándékozza száz évre Kalocsa város főterét, lakóhelyünk javát akarja?

Tényleg így gondoljátok?

Ne engedjük hatalomra kerülni őket! Szólítotok meg bennünket. No, de drága fidesznyikek! Nem veszitek észre, hogy ti vagytok hatalmon?

Ők szolgálni szeretnék választóikat! Legalábbis remélem! Ők programot hirdettek! Ti pedig? Folytatjuk! Mit is csináltok? Utáljuk a menekülteket, szeretjük a menekülteket, attól függően honnan érkeznek. Azért haragudjunk bárkire, mert  nem úgy gondolkodik, mint mi? Békemenetet szerveztek, aztán támogatjátok az agresszor Putyint?

Szeretnétek, ha a gyerekeitek, unokáink azt énekelnék majd, amit velünk énekeltettek, hogy: „A párttal, a néppel, egy az utunk…” , azért, hogy mi legyünk majd újra a „legvidámabb barakk”?

Tényleg nem veszitek észre, hogy ti vagytok a háború-pártiak, azért, hogy visszakapja Magyarország Закарпатська область-t (Kárpátalját)? Azt hiszitek, amit Putyin megígért Orbánnak, azt teljesíteni fogja? Nem akartok tanulni történelmünkből?

Az utóbbi tizenkét évben már megszokhattuk a kommunikációtokat. Amikor azt mondjátok politikai ellenfeleitekre, hogy háborúpártiak, akkor ti vagytok azok. Amikor azt publikáljátok, hogy az ellenzék, ha kormányra kerül, bezárja a kórházak egy részét, akkor már a következő terveiteket akarjátok a választók agyába ültetni. Hiába veszítetek pereket, nyomjátok tovább a hazugságaitokat!

El kell gondolkodnia minden választópolgárnak, hogy dönt április harmadikán.

Font kell nekünk, vagy az euró?  

Fontot meghagyom a Fidesznek. Én az eurót választom!

– moci –

Ez egy véleménycikk, nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek