2024 április 15. hétfő
KezdőlapKözéletMagyarország egy olyan hely...

Magyarország egy olyan hely…

… AHOL, EL KELLENE HINNÜNK ANNAK A FIDESZNEK, HOGY ŐK A BÉKE KÖVETEI, AKIK AZ ELMÚLT ÉVEKBEN ÉS JELENLEG IS HÁBORÚS RETORIKÁVAL MOZGÓSÍTJÁK HÍVEIKET.

Nemzetvédő háború a szomszédos Ukrajnában zajlik, ahol most civilek ezrei halnak meg. Akik harcra és a haza megvédésére buzdítják egyik magyart a másik ellen, azok vajon polgárháborút akarnak?!

… AHOL, AZ ELLENZÉK NAGYON KEVÉS IDŐT KAP A KÖZPÉNZBŐL FENTARTOTT „KÖZMÉDIÁBAN” A VÉLEMÉNYÉNEK AZ ELMONDÁSÁRA.

Most, a választási időszakban,5 percben ismertethették programjaikat. Mindeközben a kormány által kiadott és minden háztartásba eljuttatott propagandaanyag a Fidesz vezette kormány „nagyságát” hirdeti. A Kormányhivatal is beszállt a kampányba, a teljes megyére terjesztett kiadványában hemzsegnek a fideszes képviselőjelöltek képei, ami kampányidőszakban tiltott, azaz törvénytelen megjelenési formának számít.    

… AHOL, AKKOR IS AZ ÜZEMANYAG-KERESKEDŐ KISVÁLLALKOZÁSOKNAK kell elkönyvelniük a folyamatos veszteséget, ha a benzin beszerzési ára átlépi a hatósági árat. Így már csak veszteséggel tudnak működni a magyar töltőállomások. Így lehetetlenítenek el egy kisvállalkozói réteget, illetve a kisebb települések infrastrukturális adottságait is gyengítik, hiszen itt lesznek leginkább rákényszerülve az üzemanyag értékesítők a kutak bezárására.

… AHOL A MAGYAR RENDŐRSÉGET UTASÍTOTTÁK, hogy rémhírterjesztés gyanújával indítsanak eljárást azok ellen, akik az üzemanyag ellátás akadozásáról írnak, beszélnek. Nem mondhatjuk ki az igazságot!?

… AHOL A MAGYAR MKB BANKTÓL KAP 4 MILLIÁRD FORINTNYI EURÓT, A FRANCIA ELNÖKVÁLASZTÁSI KAMPÁNYÁRA, A SZÉLSŐSÉGES MARINE LE PEN.

Közzétették a francia elnökjelöltek vagyonnyilatkozatait, amelyből kiderült, hogy az MKB (Mészáros Lőrinc) az a magyar bank, amelytől Marine Le Pen 10,6 millió euró hitelt kapott kampányfinanszírozásra, írja a Hvg.hu. Ez az összeg most 4,1 milliárd forint.

… AHOL A NŐKNEK NAGYON KIS ESÉLYÜK VAN ARRA, HOGY VEZETŐI BEOSZTÁSBA KERÜLJENEK – derül ki egy friss kutatásból.

Bulgáriában, Észtországban és Magyarországon a legnagyobb vállalatok több, mint felénél nincs egyetlenegy női igazgatósági tag sem. A lehetőségeken túl a bérezésben is messze még az egyenlőség: az Eurostat legfrissebb jelentése alapján 2020-ban az EU-ban a nők bruttó órabére átlagosan 13 százalékkal volt alacsonyabb a férfiakénál úgy, hogy nyolc év alatt (2012 és 2020 között) a nemek közötti bérszakadék 16,4 százalékról 13 százalékra csökkent. Magyarországon az EU-átlagnál magasabb, 17,2 százalékos differencia volt megfigyelhető a férfiak és a nők fizetésében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek