2024 július 20. szombat
KezdőlapPolitikaHírös város - a nap, amikor Kalocsa kétszer is bekerült a hírekbe

Hírös város – a nap, amikor Kalocsa kétszer is bekerült a hírekbe

A misztikus dátum (2022.02.22.) utáni napon, 20022.02.23-án Kalocsa egy napon belül kétszer is szerepelt az országos médiában!

Egy jó ideje halljuk már a városvezetés részéről, hogy „Kalocsa velünk erősebb!” „Kalocsa jobban teljesít!” „Kalocsa előre megy, nem hátra!”

Eddig a valamit magukra adó, nem a kormányzati propaganda csecsén lógó emberek csak hümmögtek a bajszuk alatt, amikor ezt hallották, de ma csak ennyit mondtak az országos mainstream médiát nézegetve:

„ Azt a qrva!!!”

Mert eljött az igazság pillanata, Kalocsa az élre tört! A 444.hu ma két cikkben írt városunkról.

Az első az érsekségről szólt, igen, már megint az érsekségről!

https://444.hu/2022/02/23/a-kalocsai-ersekseg-szerint-csak-szorvanycsontok-amik-a-szentharomsag-teri-felujitaskor-kitermelt-foldkupacokban-lathatok

A második pedig polgármesterünkről.

A tegnapi nap Filvig Géza nagy napja volt, az orosz nagykövetségen Putyin fényképe alatt pózolt, ami még bocsánatos bűn lenne az Ukrajnai orosz invázió napján, ha az illető ezt titokban tartja! A mi Gézánk viszont büszkén kitette a közösségi oldalára: Lássa ország, világ, egy keresztény párt városi elnöke büszke a barátaira! (Valaki szóljon már Neki, nehogy holnap Kim Dzsongun-al szelfizzen!)

https://444.hu/2022/02/23/kalocsa-polgarmestere-filvig-geza-a-mai-napot-talalta-jonak-ra-hogy-az-orosz-nagykovettel-parolazzon

Köszönjük Érsek úr, köszönjük Polgármester úr!

„Ugye, milyen jó nekünk….”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek