2024 július 16. kedd
KezdőlapKözéletRepülővel jöttünk - a Londoni Kossuth kör szervezése

Repülővel jöttünk – a Londoni Kossuth kör szervezése

A Londoni Kossuth kör közös repülőutat szervez az angliai magyaroknak. A Repülővel Jöttünk akció szervezői azt szeretnék, hogy március 31-én megtöltsék a 15 órakor Londonból induló 200 fős járatot.

Március 15-ig várják a jelentkezéseket a valasztas22.uk Repülővel jöttünk oldalán.

A kezdeményezés célja, hogy

“Ma, a 21. században, millió módja lehetne a magyar kormánynak arra, hogy mindenki magáénak érezhesse a parlamenti választásokat:

  • levélszavazás,
  • internetes szavazás,
  • több szavazóhelység nyitása,

csak hogy néhány egyszerű és teljes mértékben kivitelezhető lehetőséget említsünk. Mi változást szeretnénk. Hogy egy igazságos választási rendszere legyen Magyarországnak. Ezért ülünk repülőre. Ezért demonstrálunk. Ezért megyünk haza Magyarországra április 3-ra szavazni.”

olvashatjuk a Londoni Kossuth kör oldalán.

Azért ezt a járatot választották,

  • Mert ez a legolcsóbb a jelenlegi piacon.
  • Délután 13 órára kényelmesen a Stansted repülőtérre tudsz érkezni. Nem kell a csúcsforgalomban tömegközlekedned, és nem kell hajnalban kelned, hogy elérd a géped.
  • Ezzel a géppel azok is haza tudnak utazni, akik részt vesznek a „Húszezren a tiszta választásért 2022-ben” mozgalomban, és jelentkeztek szavazatszámlálónak Magyarországon, a választási tisztaság biztosítása érdekében. Esküt tehetnek legkésőbb árprilis 1-jén, pénteken a kijelölt településen.
  • Megérkezés után van idő a médiaszereplésre, célunk az aznapi híradókba való bekerülés, nem fogunk kampánycsendet sérteni.
  • A megérkezés után kényelmesen haza tudsz utazni Budapestről vidékre is.

A MMM Kossuth Kör London abban szeretne segíteni, hogy egy Ryanair-járat szervezésével London és Budapest között, az angliában élő magyarok Magyarországon szavazhassanak. Az oldalon telekocsi is szerveződik azoknak, akik külképviseleten szavaznának, de nehézkes odajutniuk.

Orbánék legnagyobb félelme – hogy az általuk diszkriminált, Nyugatra vándorolt magyar közösségek tagjai eljussanak szavazni – szárnyra kel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek