2023 október 1. vasárnap
KezdőlapKözéletVillám interjú Magóné Tóth Gyöngyivel

Villám interjú Magóné Tóth Gyöngyivel

Kíváncsiak voltunk, hogyan készül a recept. Magóné Tóth Gyöngyit, az ellenzéki jelöltség várományosát kérdeztük.

Riporter:

– Kalocsa miben számíthat önre?

Magóné:

– Kalocsa mindig is számíthatott rám. Sok minden történt itt, amit nem hagyhatunk szó nélkül. Elvették a várostól a Kulturális Központot, vagy ahogyan mi hívjuk a „Művházat”. Nem látom azt, hogy ennek bármi előnyét is élvezné a város.

A város közvilágítása gyatra, néhol már aggasztó.

Látjuk az 51-es út felújításának eredményeit is.

Sorolhatnám, de rátérek a kalocsaiakat leginkább foglalkoztató kérdésre a Szentháromság tér ügyére. Nincs kétségem afelől,hogy szép lesz, de ez nem minden! Egy képviselő dolga, hogy kérdezzen, egyeztessen a választóival.

Font Sándor ezt kivel tette meg?

Azt is meg merte tenni, hogy az általa összehívott sajtótájékoztatón összegyűlt emberekkel, a kérdéseikkel foglalkozni sem kívánt.

Font Sándor sajtótájékoztatója a Szentháromság tér ügyében

Változtatni kell ezen a várostól elrugaszkodott, a városlakók véleményét figyelmen kívül hagyó, erőszakos politikán. Ezt a teret már nem kapjuk vissza, viszont a további lehetőségeket igen.

Riporter:

– Agresszív, lejárató kampányra számít?

Magóné:

– Nem kérdés. Azt azonban mindenkinek megígérem, hogy mocskolódásokba, valótlanságok állításába nem vagyok hajlandó belemenni.

Magyar tanárként idézném Petőfit:

“Az idő igaz,

S eldönti, ami nem az!”

Riporter:

– Mekkora esélyt lát a nyerésre?

Magóné:

Minden egyes nap megerősítenek abban, hogy változás kell, nem csak Bács3-nak, hanem Magyarországnak is.  Nap, mint nap keresnek föl aktivisták, hogy végre tenni akarnak.

Az esélyről pedig annyit, hogy ez a választókon múlik, de nagyon optimista vagyok. Február 12. az első dátum amire most koncentrálnom kell. Akkor ugyanis eldől, hogy országgyűlési képviselőjelölt leszek, vagy sem.

1 hozzászólás

 1. Font Sándor szerint az emberek, vagy Magyarország lakossága, – beleértve Kalocsa lakosait – a SAJTÓT bízták meg a maguk képviseletére, és Ő ezen felül a sajtón is basáskodHAT? Nem biztos hogy ez a kívánt épségre vallana…
  Azonban előtte, – pl. a Font ÚR sajátos gondolatvezetést követve, – mielőtt a döntését a Parlamentben leadta, és feltehetőleg előbb ott, tájékoztatta is képviselő társait a szavazásuk tárgyáról; – vajon a kalocsai összes SAJTÓ(s)T megkereste és tájékozódott, azoktól a SAJTÓ FORMÁKTÓL, akik viszont megelőzően az ügy tárgyában a lakosság alapos felvilágosítása után azokat dokumentáltan, a véleményükről széleskörűen kikérdezték volna?
  Megfigyelte-e Font ÚR a videóra a SAJTÓ felvett, – és interneten elérhető – Városházi szavazást és előtte előadott/bemutatott adatokat, felvetéseket? És, megfigyelte-e ezeknek az Érsek és társa részéről csupán LAZÁN lebegtetett valóságtartalmát, – ami semmi stabil adatot nem tartalmazott a jövőre nézve, sem a megoldás ideje s módjára se, – az igényeket így összegezte, vagy inkább kiét és miért merészelte “nem fontosként” figyelembe venni?
  Font ÚR csupán “SAJTÓ tájékoztatót tartott” nyílt terepen a többségében “nem sajtós” emberek körében, majd miután a magáét elmondta, faképnél hagyta azokat.
  Azt nem hallgatom el, hogy a térnek a forgalom számára megnyitását már nyilvánosan a Városházi szavazás után is elleneztem – megértve, hogy amit találtak az maradjon, és a tér nyugodt, gépjármű forgalom mentes legyen – de, nem a 100 évre Érseki kezelésbe adás, hanem az elkerülő útra a pénz előteremtése majd haladéktalan megépítése lett volna a “romvédő” megoldás, amiről azonban így, és már, …. szó sincs…!
  Javaslom, hogy amerre elhaladt a gerinces 😉 önjelölt keresztény Font Sándor, és kiment a térről, a téren kívül keressék meg a videóról, hol lépdelt kifelé, és a hely a “fontoskodó árulója Kalocsának” megjelölést kapjon, hogy 100 évig mindenki tudja, milyen alul teljesítő, aki emiatt nem képviselte Kalocsát. Mert olyant TETT ezrekkel, amit, ha azok az Ő ingatlanjaival (jövedelem adataiból megtudottan pld. a földjeivel) és vele tennének azt nagyon “nem szeretné”, se a családja; vagyis a Krisztusi ajánlás NEKI semmit sem számít…amint mondogatják,….senki/semmi se számított….hogy “azt tegye másokkal amit szeretne, hogy vele tegyék meg” azok…

Comments are closed.

Előző cikk
Következő cikk
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek