2022 május 20. péntek
- Hirdetés -
KezdőlapKözéletSajtótájékoztatót tartott, és megnyitotta közös irodáját az Ellenzéki Összefogás

Sajtótájékoztatót tartott, és megnyitotta közös irodáját az Ellenzéki Összefogás

Bács-Kiskun megye 3. választókerületében erős ellenzéki összefogás alakult az előválasztások után. Ahogy azt a hatpárti összefogás és a Mindenki Magyarországa Mozgalom elhatározta, az előválasztások eredményét minden szervezet feltétel nélkül elfogadja, és a győzteseket egységesen támogatja.

Így 2022-ben Márki-Zay Péter lesz a közös miniszterelnök-jelöltünk, és a Bács 3. választókerület közös ellenzéki országgyűlési képviselő-jelöltje Dr. Magóné Tóth Gyöngyi.

A rendezvényen részt vettek: Kiss László és Kapitány Erik a Momentumtól, dr. Angeli Gabriella elnökségi tag az MSZP-től, Farkasné Kurucz Ágnes Anna, a közös jelölt kampányfőnöke, Dr. Magóné Tóth Gyöngyi, közös országgyűlési képviselőjelölt, Bolváriné Gärtner Anikó, a Mindenki Magyarországa Mozgalom megyei koordinátora, Király Róbert, a Kalocsai Kossuth Kör elnöke, Szűcs Imre, a Jobbik Bács-Kiskun megyei elnöke, és Hornyák Zsolt választókerületi elnök.

Rövid köszöntő után a szervezetek képviselői beszéltek az összefogás jelentőségéről, és a közös célokról.

Közös jelöltünk, Gyöngyi beszélt a választókerületről, és a kampány során tapasztaltakról. Legmeghatározóbb tapasztalata az volt, hogy az emberek félnek, nem merik véleményüket elmondani, mert retorziótól tartanak. Elmondta, hogy egy tisztességes kampányt szeretne, és vetélytársaitól is ezt a korrektséget várja el.

Közös kampányirodánk rendelkezésre állását köszönjük a Jobbiknak, a nagylelkű felajánlás is az egységünket szimbolizálja.

Az iroda élővé válik, különböző programok, találkozások hívják és várják a lakosságot, mint a fogadóórák, a csütörtök délelőtti “kávézz a képviselő-jelölttel” órák, kölünböző fórumok, adományosztással egybekötött beszélgetős vendéglátás.

Magóné Gyöngyi megfogalmazta, hogy egy olyan országot szeretne, ahol nem kell félni, ahol jobb az emberek közérzete.

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi jelmondata:

“Egy jobb hazáért dolgozom!”

A sajtótájékoztatót itt nézhetik meg:

Legyünk részesei mi is a rendszerváltásnak!

1 hozzászólás

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek