2024 május 20. hétfő
KezdőlapKözéletKözeleg az előválasztás első fordulójának a vége

Közeleg az előválasztás első fordulójának a vége

Végére ér Magyarország első országos előválasztásának első fordulója.

Amit Budapest megcsinált 2019-ben, most már elmondható, hogy megcsinálta Magyarország is. Függetlenül a magyar belpolitikai helyzettől azt hisszük, ki lehet mondani azt a nagyon elcsépelt közhelyet, hogy ez a demokrácia ékes bizonyítéka ami mindenképpen örömteli esemény.

Ami eddig elmondható, hogy nagyságrendileg országosan 600 ezer ember élt (és él) ezzel a lehetőséggel, és fejezte ki ilyen formában véleményét. Ha szűkebb hazánkat, Kalocsát nézzük akkor a szavazók száma mintegy 2000-re tehető.

Olvasóinkat is arra buzdítjuk, hogy az utolsó napot kihasználva, ma, kedden délután még vegyenek részt Magyarország első elválasztásán.

Helyszínek 2021. 09. 28.

Apostag, Nagy Lajos tér 4., 13.00-tól 17.00-ig

Dunaszentbenedek, Kossuth utca 62. (Faluházzal szemben) 14.00-tól 18.00-ig

Online szavazásra is van lehetőség!

Az online szavazásnál a regisztráció megkezdésére 20 óráig van lehetőség, ezt követően 20.15-ig van mód a regisztráció befejezésére. Akiknek 20.15-kor van sikeres regisztrációja, azok sorban állónak minősülnek. Az online szavazás akkor zárul, amikor az utolsó sorban álló személy videós azonosítása lezárul és leadja a szavazatát.

Hogy az előválasztásnak milyen belpolitikai hatásai lesznek, azt csak az eredmények tükrében, az érintettek további politikai mozgásának ismeretében lehet majd elemezni, így ennek részleteibe most mi sem mennénk bele.

A szavazatok feldolgozása után portálunk beszámol az előválasztás eredményéről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek