2022 szeptember 27. kedd
- Hirdetés -
KezdőlapKözéletElőválasztási beszélgetések - a következő állomás Kalocsa

Előválasztási beszélgetések – a következő állomás Kalocsa

Bács-Kiskun Megye 3. választókerületében a szeptember 18-án kezdődő, 26-ig tartó előválasztáson három országgyűlési jelölt-jelölt méreti meg magát.

Dr. Angeli Gabriella

Dr. Kudron Nándor

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi

A beszélgetéseket a 6300.hu hírportál egyik önkéntes munkatársa, Bolvári Ferdinánd moderálja.

A négyalkalmas rendezvénysorozat célja, hogy a választópolgároknak segítsen megismerni a jelölteket, hogy a 2022-es országgyűlési választásra az ellenzék a legerősebb jelöltet válassza ki, aki mögé egységesen fog odaállni minden ellenzéki párt, és a civil erők.

Solton kezdtük az utcafórumot, Soltvadkerten folytattuk. E két első alkalommal az aspiránsok is csak finoman beszélgettek, ismerkedtek egymással. Kiskőrösön már bizonyos témákban kimondták esetleges ellenkező véleményüket. Vitáztak.

Az utolsó, kalocsai helyszínhez érkeztünk, a program 15-én, szerdán 16.00 órai kezdettel lesz megtartva a Szentháromság téren. Ezúttal élesedik a helyzet, vélemények ütköztetünk, megkérdezzük a jelölteket helyi és országos ügyekről, lehetőséget kapnak meggyőzni az érdeklődőket, hogy miért ők a legalkalmasabb jelöltek, és cáfolni versenytársaik kompetenciáit.

Előző fórumok megtekinthetők:

Solt 2021. augusztus 26.

Soltvadkert 2021. szeptember 1.

Kiskőrös 2021. szeptember 8.

Aki változást szeretne, vegyen részt az előválasztáson!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek