2021 szeptember 22. szerda
- Hirdetés -
KezdőlapKözéletElőválasztási beszélgetések

Előválasztási beszélgetések

A 6300.hu független hírportál szerkesztősége úgy döntött, bemutatkozási lehetőséget nyújt a Bács 3 választókerületben, az előválasztáson magukat megméretni kívánó jelölteknek.

Dr. Angeli Gabriella, dr. Kudron Nándor és dr. Magóné Tóth Gyöngyi örömmel elfogadta az ajánlatot a négy állomásból, négy helyszínen zajló eseményre. A beszélgetések levezetését a 6300.hu hírportál egyik önkéntes munkatársa, Bolvári Ferdinánd vállalta magára.

- Hirdetés -

Az első alkalom, a választókerület legkisebb városában, Solton zajlott augusztus 26-án. A jelöltek bemutatkozása után helyi problémák megoldására keresték a válaszokat, ki-ki a maga módján.

Solt, Városházával szemben

Előkerült a csapadékvíz-szennyvíz, az elkerülő út megépítése, az 54-es út felújítása, az ATEV Fehérje Feldolgozó és a munkaerő elvándorlásának kérdése.

Megtekinthető: Solti utcafórum, az előválasztás országgyűlési képviselő-jelöltjeinek bemutatkozása

Szeptember 1-én Soltvadkert következett. Ismét a jelöltek bemutatkozásával kezdődött a beszélgetés, majd mindenki a környék-specifikus programját ismertette. A moderátor szóbahozta a településen élő, várhatóan a 2022-es választási ellenfelüket, Font Sándort. Mindhárom jelölt a képviselő érdemeit elismerve tisztelettel szólt Font Sándorról.

Soltvadkert, Evangélikus Templom előtt

Az esemény végén minden jelölt lehetőséget kapott rövid, tömör végszóra, melyben saját alkalmasságukat hangsúlyozhatták.

Megtekinthető: Soltvadkerti utcafórum, az előválasztás országgyűlési képviselő-jelöltjeinek bemutatkozása

A következő esemény szeptember 8-án, Kiskőrösön, az utolsó pedig szeptember 15-én, a választókerület központjában, Kalocsán a sétálóutcában lesz.

Kísérje figyelemmel eseményeiket Facebook oldalukon, vagy vegyen rajtuk részt személyesen!

De a legfontosabb, hogy vegyen részt mindenki az előválasztáson!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek