2021 szeptember 22. szerda
- Hirdetés -
KezdőlapKözéletAz előválasztás jelöltjeinek bemutatkozása: Dr. Kudron Nándor

Az előválasztás jelöltjeinek bemutatkozása: Dr. Kudron Nándor

Cikksorozatunkban bemutatkoznak az előválasztás jelöltjei. Szeptember közepén (18-26.) közöttük fog eldőlni, hogy ki lesz a 2022-es országgyűlési választáson induló jelölt, akit az Összefogás támogat. Ezúttal Dr. Kudron Nándor bemutatkozását olvashatjuk.

“Aki nem mutogatja magát – ragyogni kezd. Aki nem dicsekszik – sikeres lesz. Aki nem követel tiszteletet, azt elfogadják vezetőnek. Aki nem küzd senkivel, azzal senki sem képes megküzdeni.” Popper Péter 

- Hirdetés -

Országgyűlési képviselő szeretnék lenni, a szó szoros értelmében, képviselő.

A képviselőség szolgálat.

Ez számomra azt jelenti, hogy együtt kell élni a választókörzettel, és meg kell hallgatni az embereket. Szolgálni szeretném a választóimat, az itt élőket, a problémáikra megoldást találni, az eddigi hibákat kijavítani.

Az őseim évszázadok óta Kiskőrösön élnek, egyszerű iparos emberek voltak. Nagy szegénységben kezdtem az életem, és családunk évről-évre fejlődött. Szüleim is sokat dolgoztak, édesapám ugyancsak doktori fokozatot szerzett. Én is több, mint 15 évet tanultam különböző felsőoktatási intézményekben, sokszor több-ben is egyszerre. Ezért nagyon sok egymástól eltérő végzettségem van. Jogi diplomámat az ELTE-én, államigazgatásit a Corvinus egyetemen végeztem, mellette több képzésen is részt vettem, illetve más intézményekben idegenforgalmi, vendéglátó-ipari de még mezőgazdasági technikusi végzettséget is szereztem.

Bár mindig is vonzott a politika, és 20 éve többnyire valahogyan mindig is az életem része volt, most mégis elgondolkoztam, belevágjak-e ebbe a kihívásba. A jelenlegi politikai elitnek köszönhetően ugyanis a közvélemény negatívan ítéli meg a politikusokat, ám én tenni szeretnék, és ezen változtatni.

Úgy érzem, a magánéletem révbe ért, több diplomával és végzettséggel rendelkezem, megházasodtam, és van egy tündéri gyermekünk. Nagyon nagy lemondással jár e választási küzdelem, nagyon sokszor gondolok a családomra, hogy van-e értelme ennyi munkát beletenni, miközben sokszor nemtelen támadások érnek.

Fiatal koromban volt egy döntésem, hogy, ha lehetőségem lesz rá, többet fogok tenni az emberekért. Régóta végzek karitatív tevékenységet, és adományok formájában segítek a rászorulóknak. Most jött el azonban az az idő, hogy a törvényhozásban is segítsem az itt élő embereket. Mert hiába hirdeti a kormánypropaganda, hogy Magyarországon minden rendben van, a magyar emberek többsége nem azt látja, hogy jó irányba mennek a dolgok.

Folyamatosan járom a választókerület településeit, Kiskőrös-Kalocsa-Solt térségében. Vidékünk számtalan lehetőséget rejt magában, mégis rengeteg munkában megfáradt emberrel, reményvesztett kisnyugdíjasokkal és kilátástalan élethelyzetekkel találkozom nap mint nap. Erre rányomja bélyegét a jelenlegi kormány által tudatosan fenntartott apátia és negatív közhangulat. Ebből szeretném kimozdítani a Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületében élőket, és szeretnék számukra kiutat mutatni.

Nagyon köszönöm, hogy mindenhol kedvesen fogadnak. Ez erőt ad ahhoz, hogy tudjam, jó úton járok, és van értelme annak, amit csinálok. Elég volt a gyűlöletkeltésből. Szeretném felvirágoztatni ezt a körzetet, és újra életet és mosolyt hozni a falvakba.

Úgy gondolom, hogy összefogással bármit elérhetünk. Ha elnyerem a bizalmukat, képviselőségem esetén mindent meg fogok tenni Önökért, és a településeinkért. Kérem, hogy amennyiben egyetért velem, támogasson szavazatával, hogy együtt indíthassuk fejlődésnek térségünket.

„Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.” Albert Einstein.

Dr. Kudron Nándor, független jelölt, a Jobbik frakciót jelölte meg

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sikerüljön.! Remény, hogy a tanyasi időseknek,jusson egy .. egy jó szó. Vagy segítség. Köszönöm, Bobeknè.,!

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek