2024 május 18. szombat
KezdőlapLevelesládaMai magyar kettős mérce

Mai magyar kettős mérce

Olvasónk elgondolkodtató levelében arról elmélkedik, hogy milyen mércével mérnek ma Magyarországon? (a szerk.)

Felteszem a kérdést legfőképp a gyermekes szülöknek: Önök mennyire büntetnék azt az embert, aki pedofil képet nézegetett a gyermekükről?

Gondolom ez összegben, pénzben ki nem fejezhető.

Amennyiben úgy gondolja az olvasó, hogy a minap nagy port kavart parlamenti rekordbírság erről szól, téved. Ugyanis ennél sokkal “súlyosabb” dolog történt, szólásszabadságát gyakorolva az ellenzék politikusa (Jakab Péter) annyit mert mondani, hogy „Ficsúrok”.

Természetesen az internet felrobbant, mind az ellenzéki, mind a kormánypárti aktivistákkal. Az utóbbiak közül többen börtönt óhajtottak a politikusnak, de volt, aki inkább máshova kívánta. És még mindig nem a több mint 19.000 pedofilt képeket nézegető versenyzőről van szó, ezeket a hozzászólásokat egy olyan politikus kapta, aki ki mert állni és fel mert szólalni a parlamentben a magyar emberek érdekében. Az ítélkezés versenyében ringbe szállhatna kedves ereszcsatornás Józsefünk is, aki a házasság szentsége mellet, és a kormány által kihirdetett “az anya nő az apa férfi” jelszó mellett magyar EU képviselőként inkább papás-papást játszott. És ne feledjük a győri polgármestert sem, aki fiatal lányokkal elment horgászni az Adriára, és más kapás volt egy másik kukacra, és az erről készült felvételekkel minden kormánypárti politikus is tisztában volt. Ezek után felteszem a kérdést: Beteges világot akarunk hátrahagyni az utókornak, vagy változtatunk rajta. A döntés az önök kezében van!

Szabjon hát ki Ön büntetést!

Négy versenyzőt szeretnék felsorakoztatni:

  1. versenyzőként a ringben ereszcsatornás Szájer Józsefünk, aki a házasság szentsége mellet, és a kormány által kihirdetett “az anya nő az apa férfi” törvény mellett EU képviselőként inkább papás-papást játszott. Lemondott az EP-képviselői posztjáról, miután november 27-én éjjel Brüsszelben részt vett egy homoszexuális szexorgián, megszegte a korlátozó intézkedéseket, és kábítószert találtak nála a belga rendőrök. Valószínűleg majd megússza egy felfüggesztettel.
  2. versenyző a volt győri polgármester, Borkai Zsolt, aki fiatal lányokkal elment horgászni Adriára és eszükbe jutott hogy mást is foghatnak, nemcsak pecát, amit meg is örökítettek az utókornak és az erről készült felvételekkel minden kormányárti politikus is tisztában volt. Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette, zsarolás, és más bűncselekmények miatt folyik ellene nyomozás. Büntetésként ki kellett lépnie a Fideszből, a többi folyamatban van.
  3. versenyző Kaleta Gábor, fideszes volt diplomata, Magyarország egykori perui nagykövete. 2020 nyarán magyar rendőrök “mentették” haza, miután 19 000 pedofil fénykép birtoklásáért felelősségre vonták. A “szigorú és következetes ” magyar igazságszolgáltatás egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.
  4. utolsó versenyzőként hagytam a „legveszedelmesebbet”! Szólásszabadságát gyakorolva az ellenzék politikusa, Jakab Péter azt mondta a Parlamentben, hogy „Ficsúrok” Kövér László parlamenti mércéje szerint 9,6 millió Forint büntetésre ítélte

Ön hogyan ítélkezne?

Ez egy véleménycikk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek