2024 július 18. csütörtök
KezdőlapKözéletFamily Center épül a Tesco melletti üres telken?

Family Center épül a Tesco melletti üres telken?

A városlakók tudják, hogy a Tesco melletti terület régóta használaton kívül áll. Mindössze néhány alkalommal ad helyet utazó vidámparknak vagy az Eötvös cirkusznak. Nemrég azonban munkagépek jelentek meg a Tesco parkolója melletti telken. Tehát valami változóban van.

(Az ingatlant egy felszámoló cég sokáig próbálta árverésen értékesíteni, 37 millió forintos kikiáltási áron, de nem érkezett vételi ajánlat.)

Nemhivatalos értesüléseink szerint az eddigi kihasználatlanság megszűnik, mert egy befektető építési engedélyt kért bevásárló üzletközpont létesítésére, ahol DM, JYSK, KIK üzlet is fog nyílni.

Ezek a márkák – így együtt – csak Family Center bevásárlóközpontokban szoktak előfordulni, így arra lehet következtetni, hogy az fog épülni Kalocsán is.

A Family Centerek ún. “strip mall”-ok, ami azt jelenti, hogy nem hagyományos bevásárlóközpontok. Kialakításuk olyan, hogy az egyes üzletek közvetlenül a parkolóból közelíthetők meg külön-külön.

Family Centerrel hozzánk legközelebb Szekszárdon, Baján és Mohácson találkozhatunk.

Tipikus Tesco + Family Center együttes. Hasonlóra számíthatunk Kalocsán is.

A JYSK-en, KIK-en, DM-en kívül sok helyen találkozhatunk a FRESSNAPF, a DEICHMANN, a Vögele vagy a Müller boltjaival is. De jellemző, hogy a nagyobb márkák mellett a Family Center helyet biztosít a helyi válllakozóknak is.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek