2024 július 24. szerda
KezdőlapKözéletMegtisztult a Skatepark!

Megtisztult a Skatepark!

Örömmel tudok beszámolni arról, hogy a Városgazdák már reggel jelezték a problémát az illetékeseknek, ennek eredményeként a Molnár Ferenc Sport- és Szabadidő Központban dolgozó Kalocsavagyon Kft.-s alkalmazottak példás összefogással délre végeztek a Skatepark és környéke kitakarításával.

Reggel megjelent cikkünkben foglalkoztunk a nemrég átadott pályán, a hétvégén történt förtelmes szemetelés ügyével.https://www.6300.hu/2021/04/11/a-skatepark-nem-szemettelep/

Íme a képek a megújult környezetről:

Nem mehetünk el az mellett, hogy sajnos nem ez az első eset, így kénytelen voltam a nyilvánosságot is bevonni és annak segítségét is kérni, hogy közösen előzzük meg és állítsuk le ezt a káros folyamatot.

Sajnos sokan nem arra használják a Skatepark pályát, amire való, hanem sajátos rendezvényeket tartanak rajta.

Egyre bővül és szépül a Szabadidő Központ, a görkorcsolyapálya mellett már a fitnesz park is minden kalocsainak nyitva áll, és röviddel ezelőtt elkészültek a műfüves pályák felújításával is.

Vigyáznunk kell ezekre az értékekre mindannyiunk érdekében, ezért jómagam is próbálok valamilyen hatásos védelmi rendszer mellett lobbizni. Élő erős felügyelet (portaszolgálat) mellett esetleg kamera rendszer kiépítése is megoldás lehet.

Addig is kérek még egyszer mindenkit, vigyázzunk a város értékeire és környezetünkre egyaránt!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek