2021 május 16. vasárnap
Kezdőlap Közélet Neked küldjük a reményt! A Bethesda Gyermekkórház üzenete

Neked küldjük a reményt! A Bethesda Gyermekkórház üzenete

A Bethesda Gyermekkórház dolgozói csatlakoztak a Jerusalema táncos kihíváshoz, amelynek egyetlen célja:

Reményt adni nekünk, az egészségügyben dolgozóknak,

- Hirdetés -

mindenkinek!

A Bethesda Gyermekkórház dolgozói küldik az erőt azoknak a munkatársainknak, akik a fullasztó védőruhában Magyarország kórházaiban, COVID osztályain önként segítenek, azoknak, akik folyamatosan oltják a lakosságot hétvégéken is, akik ügyelnek, gyermeket gyógyítanak, ápolnak, műtenek, vizsgálnak, vagy épp kórtermet takarítanak…

Jerusalema tánckihívás a Bethesda Gyermekkórházban

„Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz. Neked, aki gyermeket nevelsz. Neked, aki kimerülésig elfáradtál. Neked, aki már nem tudsz mosolyogni. Neked, aki gyászolsz. Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt.”

Eredeti kihívás, ORIGINAL: Jerusalema Dance Challenge – By Fenomenos do Semba

A tánckihívás 2020. februárjában, a covid járvány kezdetekor kezdett el terjedni, először Afrikában, aztán világszerte, miután az angolai Fenómenos do Semba csapat közzétette a koreográfiáját a dél-afrikai zenész, Master KG Jerusalema című számára.

Egyveleg az egész világból, Dancing Jerusalema all over the World 30min mix

A film a Bethesda Kórház Alapítvány támogatásával készült. Most adónk 1%-ával mi is segíthetjük a gyermekgyógyítás ügyét!

Bethesda Kórház Alapítvány: https://bka.hu/szja-1/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek