2022 június 29. szerda
- Hirdetés -
KezdőlapMixVideón a Dubaiból hazatérő "NER-gép" utasai.

Videón a Dubaiból hazatérő “NER-gép” utasai.

Habár Orbán Viktor március 5-én arra kérte a magyarokat, hogy halasszák el luxusútjaikat, a NER által gyakran használt magánrepülő a március 15-i hosszú hétvégét minden valószínűség szerint mégis Dubaiban töltötte. Erről ír Hadházy Ákos facebook posztjában.

Ugyan a gép útjait próbálják elrejteni a nyilvánosság elől pl. azzal, hogy nyomkövetőjét repülés közben kikapcsolják, így a pontos útvonala nem tudható, ám leszállás előtt vissza kell kapcsolnia, melynek következtében az úticélja mindig látható.

Most Hadházynak sikerült megszereznie a dubai reptérnek megküldött ún. kiszolgálási űrlapot (handling request), amin fel kell tüntetni az utasok nevét. Ezen pedig az látható, hogy kifelé Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea, Mészáros fia és egy hölgy utaztak. Hazafelé pedig már csak az ifjú jegyespár. Fia és a hölgy valószínűleg kint maradtak.

A hazatérő gépet fotósok várták a reptéren, hogy képet készíthessenek Magyarország leggazdagabb gázszerelője és a csinos műsorvezetőnő boldogságáról. Ám nekik valahogy lehetőségük volt az útlevél ellenőrzést kihagyva (???) a gép mellett egy furgonba szállni és úgy elhagyni a helyszínt.

Ennek ellenére a HVG-nek sikerült egy kis videót készíteni a hazatérő párról.

Felmerül a kérdés, hogy ha az átlagembert Balatonfüreden 150 000Ft-ra büntetik közterületen történő fagyizásért, akkor egy dubai repülőút, aminek halasztására a miniszerelnök figyelmeztetett, az oké-e? Persze az is lehet, hogy most vitték ki a Magyaroszág által Szaúd-Arábiának nyújtott 600 millió eurós kölcsönt? Ezt nem fogjuk megtudni.

De az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000-as gép nem pihen! A jegyespár hazaérkezése után letudja a kötelező pihenőt és máris indul Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal és családjával a Maldív szigetekre.

Onnan a gép és személyzete a pihenő után visszaindul “üresen”, hogy Pestről a Maldív szigetekre fuvarozzon még egy Mészáros-féle baráti társaságot. Megérkezésük után vár a személyzet pár napot és Budapestre repíti az exfeleség családját, majd kisvártatva a repülő visszamegy a második turnusért a szigetekre.
A  14 üléses repülőn nyolc ágy alakítható ki, amihez több ezer eurós finom ágyneműt szereztek be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek