2024 július 16. kedd
KezdőlapKözéletNyilatkozat - Ellenzéki Összefogás

Nyilatkozat – Ellenzéki Összefogás

Filvig Géza polgármester dec. 2-i Facebook posztjára reagálva az ellenzéki Összefogás az alábbi nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkbe:

Tisztelt Filvig Géza Polgármester Úr!

Sajnálattal értesültünk, éppen az Ön közösségi oldalán megjelentetett posztjából, hogy személyét és családját ízléstelen támadás érte. Az ilyen tettre nincs mentség, bármilyen sugallatra, bárki is követte el.

Visszautasítjuk a posztjában tett említést, melyben kinyilvánítja, hogy az Önt ért támadás az ellenzék akciója lehet. A leghatározottabban elhatárolódunk az ilyen ízléstelen megnyilvánulástól.

Elítéljük az Ön ellen irányult tettet, legyen ez bárki műve. Mindenképpen elejét kell venni az ilyen közönséges eseményeknek. Javasoljuk, hogy jogi eszközökkel tisztázza ezt a helyzetet. Mindannyiunk közös érdeke a tisztánlátás.

Amíg nem bizonyosodik meg róla, hogy ki követte el ezt a szánalmas cselekményt, addig ne tulajdonítsa ellenzéki emberek tettének, hiszen ezzel Kalocsa összes ellenzéki érzelmű polgárát meggyanúsítja és megsérti.

Kérjük Önt, hogy egy újabb posztban vonja vissza az ellenzékre tett megjegyzését.

Tisztelettel,

Békés Kalocsáért Egyesület, Demokratikus Koalíció Kalocsai Szervezete, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Mindenki Magyarországa Mozgalom, Momentum Mozgalom, Szövetségben Városunkért Egyesület

Az alábbiakban olvasható Filvig Géza eredeti posztja.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek