2024 április 15. hétfő
KezdőlapKözéletAz Aktív Épületgépészeti- és Szerszám Áruház megújulva várja Önt!

Az Aktív Épületgépészeti- és Szerszám Áruház megújulva várja Önt!

20 éve van jelen Kalocsa életében az Aktív Kft.

A Bátyai út 61-ben lévő Aktív Áruházban a lakosság és a kivitelezők is megtalálják kívánságukat. A kínálatból a teljesség igénye nélkül: akkus-, és anélküli szerszámgépek, kerti gépek és eszközök, szerszám tartozékok és tárolók, kézi szerszámok, háztartási gépek és eszközök, kötelek, fűtés és hegesztéstechnik, munkavédelmi termékek, műszaki segédanyagok, csaptelepek.

A megnyitó ünnepségen Hévizi János, az Aktív Építőipari és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a vendégeket, és beszélt az elmúlt 20 éves jelenlét fejlődéséről. December 17-én lesz 30 éves a cég, amely alkalomból meghirdetett nyereményjátékon mintegy 30millió forint értékű nyereményeket fognak kisorsolni partnereik és vásárlóik körében, lakossági, és céges kategóriában. A lakosság körében a főnyeremény egy motoros fűnyíró lesz, céges partnereknél pedig a megnyitón is bemutatott hófehér Dacia Duster, rengeteg értékes ajándék kíséretében. Hévizi úr szeretettel invitálta a játékra a kalocsaiakat. A képre kattintva olvashatja a játék szabályait!

Dr. Filvig Géza polgármester üdvözölte, hogy 30 éve jól prosperáló vállalkozás látja meg városunkban a lehetőséget, hangsúlyozta az „újraberuházás” jelentőségét, és a 20 éves kalocsai munkájuknak az az eredménye, hogy újra beruháznak Kalocsára, „mert ide érdemes.” A lakosok nagyon jó minőségű szolgáltatást kapnak, nem kell elutazni vidékre, így a kalocsai gazdaságot gyarapítják. Örömét fejezte ki azért, mert a vállalkozások érdemesnek tartják városunkat a befektetésre, és „fejlesszük együtt Kalocsát” szavakkal zárta megnyitó beszédét.

Ezután után ünnepélyes szalagátvágással „tették szabaddá” az utat az áruházba, ahol egy bejáráson csodálkozhattunk rá a bőséges kínálatra. És, hogy mi mindent lehet kapni, azt felsorolni is nehéz, tekintsék meg videónkon a 11. perctől, ahol bemutatjuk a rendkívüli választékot kínáló polcokat is. Videó

A „hivatalos” program után állófogadáson folytatódott a tapasztalatcsere és beszélgetés a finomságokban bővelkedő asztalok mellett.

Az 1200 nm-es raktárépületben tudtuk „mikrofonvégre kapni” Hévizi János ügyvezető igazgató urat, aki kérdéseinkre elmondta, hogy

-az Aktív Kft 20 éve van jelen Kalocsán, 100 nm-es áruház építésével indult kalocsai pályafutásuk, 10 év eltelte után 150 nm-rel bővítették az áruházat, és 300 nm nagyságú kohászati raktárcsarnok is épült. Újabb 10 év után megszületett a döntés a továbblépésre: teljes felújításba fogtak, 1200 nm-es bedaruzott raktárcsarnok épült a kohászati termékek tárolására, és felújították a teljes áruházat, melyben megújult és kibővült választékkal várják a kedves vevőket.

-a cégnek több, mint 130 munkatársa van az országban hat különböző településen, pillanatnyilag öt főt foglalkoztatnak itt, a kalocsai telephelyen, de a termékbővítés és felújítás következtében remélhetőleg növekvő forgalom várhatóan további munkahelyeket fog teremteni.

-a cég nemcsak a kereskedelemben van jelen, másik fő tevékenysége az építőipari kivitelezés, magas és mélyépítő ágazatban egyaránt. Az Aktív Kft. nevéhez fűződik többek között az Eperföldi Általános Iskola felújítása, a Csilás park felújítása, a Szent Kereszt Kórház legutóbbi fejlesztése, ezenkívül számos más településen folynak munkáik szerte az országban.

-a 6milliárdos cégbevételt a korona vírus a kezdeti megtorpanás után nem befolyásolta igazán, a lemaradást be tudták hozni.

-a mostani felújítás és beruházás, nem pályázatból, hanem 100 %-ban saját finanszírozásból valósult meg.

-a vevőkör alapvetően két közösséget foglal magába, a lakossági, illetve a céges vevőket. A mostani felújítással – amellett, hogy a szolgáltatások bővülése a cégeket is kedvezően érinti – a lakossági vevők felé nyit az Aktív, a város közelsége, a fantasztikus árukínálat, kibővült parkolási lehetőség, új környezet remélhetőleg a kalocsaiakat is aktivizálja.

Az Aktív Kft. célja:

 „a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataik megoldásához, másrészről az, hogy a nálunk vásárlók igényeit maximálisan kielégítsük.”

Hévizi János, ügyvezető

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek