2021 május 16. vasárnap
Kezdőlap Közélet Jakab Ferenc: Magyarországon Európához képest brutálisan tombol a járvány

Jakab Ferenc: Magyarországon Európához képest brutálisan tombol a járvány

Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportjának vezetője egy online beszélgetésen tette a címben idézett kijelenetést.

“El kell keserítsek mindenkit, Magyarország Franciaország után a második helyre zárkózott fel a lakosságra vetített járványterjedési számokban. Megelőzve ezzel Spanyolországot, és messze megelőzve Olaszországot. Magyarországon Európához képest brutálisan tombol a járvány a lakosságra vetített számok alapján. Ez a fekete igazság.”

– mondta. Kijelentését azon magyarországi adatokra alapozta, melyeket hetente elemeznek matematikusokkal és epidemiológusokkal. 

- Hirdetés -

A napi adatok alapján egyre többen vannak lélegeztetőgépen, és „80 százalékuk sajnos sosem jön le a lélegeztetőgépről”. 

„Ha a szimpla adatokat nézzük, már lehet látni, hogy a halálesetek a következő hetekben nagyon meg fognak emelkedni.”

– fogalmazott Jakab professzor, aki elmondta azt is, hogy az egyetem egy osztrák biotechnológiai céggel együttműködve vizsgál egy szert is, az azelasztin-hidrokloridot, ami nullára csökkentette a vírus replikációs képességét”, a klinikai vizsgálatokat ezután kezdik majd.

Jakab „fehérköpenyes sarlatánoknak” nevezte azokat az álszakértőket, akik „hamis tanokat hangoztatnak a közösségi oldalakon. Meg merem kockáztatni, hogy nagyobb kárt okoznak jelen pillanatban az országban, mint maga a vírus”. Szerinte nem szabad teret adni ezeknek az embereknek azzal, hogy vitatkozunk velük, mert akkor „foglalkozunk ezzel a kérdéssel, és ezeknek a kérdéseknek nincs helye. Magyarországon járvány van, tudomásul kell venni”.

Információink szerint Kalocsán is meredeken emelkedik a megbetegedések száma, ezért írásban megkerestük a Szent Kereszt Kórház főigazgatóját, hogy megtudjuk hány beteget kezelnek koronavírusos megbetegedéssel az intézményben? Amint megkapjuk a választ, közöljük.

A Jakab Ferenccel készült online beszélgetést itt tekintheti meg:

1 hozzászólás

 1. Sajnos, ez a videó a legalapvetőbb kérdéseket sem tisztázta…..ettől sokkal több merítés, és tény kellene, ami egy ilyen egyetemen messze NINCS meg. Hogy másunnan is beemeltek-e anyagot, tudást, alig tűnik ki.
  Tudni kell, és nem szabad elhallgatni, hogy a “nem egészséges emberek” mindegyike veszélyben van, kortól függetlenül.
  Bármilyen ellenállás, maszk (pláne oltás nem fog segíteni, az csak ártani fog) és egyebek ellenére a vírus miatt meg fognak halni, és haltak meg – tegnap, ma, holnap vagy 6 hónap, 2 év múlva – AZOK, akiknek a szervezete és immunrendszere sérülékeny.
  Meg fognak HALNI.
  A többiek pedig NEM fognak meghalni, a számukra az ügy egy “évenkénti nátha” esetével azonos és minden megy tovább…..
  Aki csakis a VÍRUSHELYZETET veszi alapul az ügyben, az nem számításba veendő; ráadásul nagyon kártékony ember lesz a továbbiakban.
  Egy “vírus elleni felkészülés”, pld. a párkeresés, és a megfontolt családalapítással kezdődik, amit egy ideig lehet foldozni az egészségüggyel, meg a gyógyszerekkel, és az elkülönüléssel; de ilyenkor bukik ki, hogy sajnos a “hozott alapanyagból” kell főzni, majd pedig megélni….
  De, hogy ezt a néhány százezer életet – a rendre és évenkénti száz milliós MÁS halálozások eddigi, jelenlegi figyelembe vétele kiiktatásával, csak a “művileg létrehozott COVID” esetekre figyelve – a sok milliárd ember kárára, a termelések leállítása, a munkahelyek bezárása, és sokak eladósodása ÁRÁN kell fenntartsák, na ez már nem tekinthető tisztességesnek, sőt életellenes viselkedés …..
  Ez, pontosan a halál kultúrája….

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek