2021 május 16. vasárnap
Kezdőlap Közélet A Mi Hazánk is bejelentkezett a szeptemberi választásra

A Mi Hazánk is bejelentkezett a szeptemberi választásra

A Mi Hazánk Mozgalom saját jelöltet indít a szeptemberi időközi választáson. Július 29-én, szerdán délelőtt a Csilás parkban tartott sajtótájékoztatón Szabadi István, a mozgalom megyei elnöke jelentette be a hírt. Nem voltunk meghívva, így a KoronaFM100 hangfelvételei alapján dolgoztunk.

Szabadi mintegy harmadik útként kínálta pártját a szavazóknak, a szerinte a “Fidesz által kiépített uram-bátyám rendszer”, és a „balliberális világot képviselő Gyurcsány Ferenc és serege” mellett. (VÉLÉMÉNY: Tekintve, hogy az ellenzéki összefogásban a Mi Hazánkon kívül az összes többi párt részt vesz, Szabó logikája alapján még a Jobbik is a “Gyurcsány-seregbe” tartozik, ami igen bizarr gondolatnak tűnik.) 

- Hirdetés -

Az induló, Szabó Patrik, a Mi Hazánk Mozgalom kalocsai alapszervezetének elnöke lesz. A Jobbikosból lett Mi Hazánkos Szabó Patrik ellenzéki politikusként beszél magáról. (VÉLEMÉNY: Nem tudni, hogy egy önkormányzati cégnél dolgozó – így a Fidesztől nem független – Mi Hazánkos ember tud-e függetlenül gondolkodni a jelenlegi vezetéstől és az esetleges “felső nyomás” ellenére is a hatékony ellenzéki munkára szeretne-e törekedni.)

Az indulók tábora körvonalazódni látszik, békés kampányolást, és sok sikert kívánunk mindhárom jelöltnek a szeptemberi megmérettetéshez!

Fotó: Facebook / Szabó Patrik

1 hozzászólás

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek