Kezdőlap Közélet Válasz Simon Zoltán sajtónyilatkozatára

Válasz Simon Zoltán sajtónyilatkozatára

Dátum

Nem tudom mire vélni Simon Zoltán alpolgármesterünk a Kalohírek.hu médiumon közzétett nyilatkozatát, melyben érthetetlen okokból június 19-én tett nyilatkozatunkat az önkormányzat elleni támadásként állítja be.

A szövegkörnyezetből egy mondatot kiemelve, azt hamis jelentéssel felruházva, közvéleményt félrevezető körítéssel véleményezte a 6300.hu hírportál működését. Simon Zoltán nyilatkozatában több félremagyarázás, illetve valótlan állítások is szerepelnek, melyekre Réfy Vilmos, az Alpolgármester úr Facebook oldalán megjelenő post alatt válaszolt, így azokkal nem kívánok tovább foglalkozni.

Itt olvasható Réfy Vilmos válasza

Megerősítem, hogy együtt szeretnénk működni nemcsak az Önkormányzattal, de a városi oktatási intézményekkel, hivatalokkal, szolgáltatókkal, civil szervezetekkel, cégekkel is. Mindazonáltal megkérem Simon alpolgármester urat, szíveskedjen még egyszer figyelmesen elolvasni közleményünket, amelyben a jövőről, terveinkről írtunk, senkit nem ítélünk, és semmit nem ígértünk, amit ne teljesítettünk volna.

2020. 06. 19.

Továbbra is meg fogunk jelentetni olyan tartalmakat, amelyek esetleg bizonyos helyeken kényelmetlenséget okoznak, tesszük ezt a lakosság hiteles tájékoztatása érdekében.

Nem dugjuk homokba a fejünket!

Híreink nem folynak át politikai szűrőn, hiszen a független tájékoztatást az gátolja.

A 6300.hu munkatársai szabadidejükben, munka mellett, mindenféle anyagi juttatás nélkül dolgoznak, így felesleges összehasonlítani olyan médiumokkal, akik pénzt kapnak azért, hogy “ott legyenek”, vagy éppen az önkormányzat szócsöveként kötelező nekik jelen lenni.

Tisztelettel kérem Alpolgármester urat, ha a Városi Önkormányzat nevében nyilatkozik, tegye azt politikai hovatartozásától, érzelmeitől és szubjektív véleményétől függetlenül, „mindenki alpolgármestereként!”

Bolváriné Gärtner Anikó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

A legnépszerűbbek

Új civil szervezet állított jelöltet az őszi időközi választásra

Július 5-én, vasárnap sajtótájékoztatón jelentette be dr. Bagó Zoltán önkormányzati képviselő, hogy új civil szervezet alakult a városban „Kalocsai Lokálpatrióta Egyesület” néven....

Német változások július 1-től

Július elsejétől fél évre Németország vette át Horvátországtól az Európa Unió Tanácsának soros elnökségét. Németország komolyan gondolja a koronavírus okozta válság kezelését,...

Július 1-től hatályos a potyautastörvény, és számos új jogszabály lép életbe

A július elsejével hatályba lépő, a társadalombiztosítási ellátásra vonatkozó változások döbbenetesen nagyszámú állampolgárt érintenek azzal, hogy a tb járulék befizetésének elmaradása, illetve...

“A gyakorlat és az elmélet kéz a kézben jár”

A korona vírus járvány idején néhány hónapra megállt a világ. Rohanó világunkban, amikor a 24 óra is kevés, hogy dolgaink végére érjünk a boldogulás...