2024 május 20. hétfő
KezdőlapMixA sofőr... vajon ittas volt?

A sofőr… vajon ittas volt?

A Fajszi kanyarban 16.50-kor történt egy baleset. A Citroen Xsara típusú gépjármű haladt Baja irányában. Egy jobbra ívelő kanyar után eddig tisztázatlan okokból a jobboldali mély árokba hajtott. Négyet borulva az út menti szántásban állt meg. Az autóban ketten utaztak. Az utas sérülés nélkül kiszállt a jobb oldali ablakon. A sofőr beszorult az autó alá. Az egyik fele a bal oldali ablakon kívül volt, míg a felső teste a kocsiban. Az autó a bal oldalán állt meg, ezért nem lehetett sem mozdítani a sérültet, és visszafordítani az autót sem. Félő volt a további sérülés. Meg kellett várni a mentőket és a tűzoltókat. A mentősök gyorsan megérkeztek, és szakszerűen kimentették a sérültet az autóból. A tűzoltóknak nem kellett bevetni a feszítő-vágó szerszámokat. A forgalmat rendőrök és polgárőrök irányították.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem kell hozzá feltétlenül inni, hogy ilyen megtörténjen. Egy kis figyelemelvonás a mobilra, vagy ráhajtás a felázott útpadkára és már meg is van a baj.

  2. Bekötött biztonsági övből így nem lehet kicsúszni. Vagy nem volt bekötve, vagy a baleset után ő is ki akatt mászni, csak beszorult.

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek