2023 szeptember 23. szombat
KezdőlapMixBemutatkozunk

Bemutatkozunk

Megjelentünk. Igen, Önért, kedves Olvasó. Azért, hogy hitelesen tájékoztatni tudjuk Önt a körülöttünk lévő eseményekről, emberekről, történésekről. Úgy gondoljuk, hogy szükség van egy olyan hírforrásra, amely elfogultság nélkül tud információkat nyújtani Kalocsa és környéke lakosságának.

Az önkormányzati választások óta érlelődik ez a gondolat egy maroknyi emberben. Azt láttuk, hogy a jelenleg működő médiumok többnyire a kormányzati rendszer szócsövei, kiszolgálói. Nyíltan vagy burkoltan, de szinte mindenki közreműködik a megfélemlítésben és a hazugság áradat terjesztésében.

Mi most arra szeretnénk vállalkozni, hogy az igazat írjuk le. A dolgokat úgy ahogy azok megtörténnek, ferdítés és elhomályosítás nélkül. Nem botrányblogot írunk, nem személyeskedünk, nem vádaskodunk alaptalanul. Csak tájékoztatunk.

Megpróbáljuk közérthetően és egyszerűen leírni az önkormányzat képviselő testületének döntéseit, azok indoklását, és élőben fogjuk közvetíteni a testület üléseit. Igyekszünk észrevenni és nem szó nélkül hagyni a választási ígéretek megvalósulásának alakulását. Megszólaltatunk képviselőket, szakembereket, olyan prominens személyeket, akik egy-egy témában a segítségünkre tudnak lenni. Lesznek cikkek, amelyek valamilyen aktuális, sokakat érintő kérdést boncolgatnak, mint például környezetvédelem, társadalom-tudomány vagy szociális kérdések. Szeretnénk állandó rovatokat is indítani, amelyeket időről időre olvasva jobban belemélyedhetünk egy adott témába.

Az oldalon videóbejegyzések is megjelennek majd. Megkérdezzük az utca emberét, a társadalmi szervezetek képviselőit, az intézményvezetőket és terveink szerint a vezető politikusainkat is a mindenkit érdeklő témákról.

Természetesen szívesen fogadjuk az Ön véleményét is. A blog Facebook oldalán lehetőség van kommentálni, véleményt írni, lájkolni az írásokat. Az építő kritikákból igyekszünk tanulni, és nem megsértődni rajta. Biztosan fogunk hibázni is, ezért előre elnézést kérünk. Olvasói jelzésre próbálunk lehetőleg azonnal reagálni, javítani.

Mi majdnem mindannyian amatőrök vagyunk, nem profi újságírók. A saját szabadidőnkben, ellenszolgáltatás nélkül írjuk a tartalmakat, éppen ezért nem függünk senkitől. Nem fogadunk el olyan segítséget, amiért várnak valamit cserébe. Nem köteleződünk el senki irányába, és nem is szolgáljuk ki senkinek az érdekeit.

Csak az Önét, kedves Olvasó.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remélem, hogy korrekt módon lehet majd itt vitázni és senki sem álnéven fog szerepelni.

Comments are closed.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek