2023 szeptember 27. szerda
KezdőlapVárosházaKözgyűlések élőben

Közgyűlések élőben

Csapatunk célkitűzése, hogy az önkormányzati munkát kicsit közelebb hozza a város lakóihoz. Ennek első lépése, hogy minden testületi ülést élőben fogunk közvetíteni, illetve visszanézhetővé tesszük.

A testületi ülések anyagát előre átbeszéljük, megnézzük melyik előterjesztésnek mi a háttere, keressük az ok okozati összefüggéseket. Tájékoztatunk a bizottságok háttérmunkájáról, szakmai véleményük szerepéről a döntési mechanizmusban. Igény esetén a bizottsági ülésekről is élőben tudósítunk!

Az ülés Facebook oldalunkon, otthonról a számítógép elöl, az utcán telefonról, vagy a világ bármely pontjáról percről percre nyomon követhető lesz.

Az ülést követően átbeszéljük a napirendi pontok alakulását, a hozzászólások üzenetét, és a döntések várható következményeit.

Megkérdezzük az utca emberének a véleményét. Segíteni fogunk, hogy a kormány és a városvezetés kiváló kapcsolatát a lehető leghatékonyabban a kalocsai emberek életminőségének javítására lehessen fordítani!

A testületi ülés élő közvetítésével szeretnénk a tájékoztatás minőségét, módját a kor színvonalára felhozni. Élni fogunk a technika és a multimédia legújabb vívmányaival, ezzel tájékoztatásunk fiatalos, lendületes és gyors lesz. És ami a legfontosabb: korrekt, tényszerű, bármikor, bárhonnan visszanézhető!

A közvetítés főpróbáját a november 28-i ülésen megtartottuk, december 19-én már Ön is élőben követheti a testületi munkát. Kérjük addig is kísérje figyelemmel oldalunkat, ajánlja ismerőseinek!

Szeretnénk a kedves olvasóval, nézővel, követővel együtt tisztában lenni városunk helyzetével, sorsának alakulásával. Bízunk benne, hogy újszerű és tényszerű tájékoztatásunkkal azok érdeklődését is fel tudjuk kelteni a közélet iránt, akik eddig nem foglalkoztak vele!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGNÉPSZERŰBBEK

Legfrissebb kommentek